onze specialiteiten

acryl nagels, nagels
Acrylnagels

In ons nagel salon bieden wij 3 soorten acryl nagels opties:

– Basic acryl nagels zijn bij ons meestal doorzichtig of het heeft een licht roze tint qua kleur. De behandeling wordt het meest gekozen onder onze klanten, het fijne hiervan is wanneer het gezet word zien de nagels vrij natuurlijk van zichzelf uit maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een gellak te nemen waar u uit honderden kleuren bij ons kunt uitkiezen. Voor ieder wat wils!

 

– Solar acryl nagels heeft een meer dekking qua kleur, met deze acryl nagels set zorgt het ervoor dat alle oneffenheden egaal worden op de nagels. Hiervoor is een kleurtje lakken natuurlijk niet nodig, maar het mag altijd wel!

 

– Babyboom acryl nagels heeft een doorlopende effect van roze naar wit acryl, het geeft een natuurlijke effect op de nagels, maar toch specialer dan de bovengenoemde acryl nagelsets.

 

Daarnaast bieden wij ook een optie voor nagelbijten, hierbij gebruiken wij de acryl verlenging methode.

 

De vorm en lengte voor deze acryl nagels sets zijn aan u te bepalen tijdens de behandeling. Na 3-4 weken zijn de nagels dusdanig uitgegroeid (u ziet dan een uitgroei randje bij de nagelriemen) en word het weer tijd om ze bij te werken. Dit wordt opvullen genoemd. Het is aangeraden om dit tijdig te doen zodat de nagels die erop waren gezet mooi en stevig blijven.

manicure, nagels,
Manicure

Bij een manicure behandeling focussen wij op de handen: wij zorgen ervoor dat de nagels mooi en goed worden verzorgd.


De behandeling gaat als volgt: de nagelriemen worden gevoed met een nagelriem olie en daarna naar achteren geduwd. De losse velletjes die omhoog komen worden netjes afgeknipt. Wij vijlen de nagels in gewenste lengte en vorm en lakken het mooi af met een nagellak of een gellak. 


Na de behandeling krijgt u wat handcrème van ons om uw handen in te smeren en zijdezacht te maken.

Voor het bijhouden van de handen word het maandelijks aangeraden om een manicure behandeling te nemen om de handen mooi te houden. Rondom winter tijd is dat soms ook meer nodig dan de andere seizoenen in verband met de kou en droogte aan de handen.


U kunt natuurlijk ook ervoor kiezen alleen uw nagels te laten lakken met een nagellak of een gellak bij ons zonder een manicure behandeling.


Houd u van natuurlijke nagels?

Onze french manicure is een aanrader en zeer populair onder onze klanten. Het is ook nog eens perfect voor bruidsnagels.


Een gellak op eigen nagels blijft gemiddeld zo’n 2-2,5 week goed en mooi zitten, dit verschilt natuurlijk bij elk persoon.

Afhankelijk hoe u ermee omgaat kunnen ze, als u voorzichtig bent; wel tot 3 weken goed blijven zitten. 

Pedicure, manicure, nagellak, gellak
Pedicure

Bij een pedicure behandeling focussen wij op de voeten: U komt te zitten in onze luxe pedicure massage stoelen met een heerlijk warm voetenbadje met zeezout om de voeten zacht te maken. De nagelriemen worden naar achteren geduwd en geknipt, de nagels worden geknipt en gevijld en om niet te missen, eelt word verwijderd waardoor u voeten heerlijk zacht zullen aanvoelen.

 

Na de pedicure behandeling worden uw voeten nog eens extra gevoed met huidolie en kunt u ook voor kiezen om de teennagels te laten lakken met gewone nagellak of met een gellak om het helemaal mooi af te maken.

 

Het is aangeraden voor het bijhouden van de voeten om het eens in de 6-8 weken te laten behandelen met een pedicure.

 

Onze pedicure valt onder cosmetisch, wat inhoud: De voetjes verwennen, het netjes en mooi maken daarvan.

Heeft u last van ingegroeide teennagels? Dan kunnen wij u wellicht helpen om de pijn te verlichten. Neem contact met ons op voor advies.

 

Heeft u andere voetproblemen zoals likdoorns? Dan adviseren wij u om naar een medisch pedicure te gaan.

Soft gel extensions, biab nagels, gel nagels

Binnenkort: Soft nail extensions (Gel X)

Soft gel nail extensions (Gel X) is een alternatief voor biab nagels. Ze zijn daarnaast gemaakt van dezelfde soort type materiaal als hoe gellak gemaakt wordt. Met deze variant kun je ook je nagels verlengen en daarnaast zijn deze gel nail extensions ook even sterk als acryl nagels.

 

Het fijne daaraan is dat er ook geen sterke chemicalen gebruikt worden als met acryl waardoor dit ook een stuk gezonder is voor je eigen nagels.

 

Het verschil met acryl nagels en soft gel extensions is dat de tip van plastic is en dat dit met acrylpoeder een nagel gevormd moet worden. Met soft gel extensions zijn de zogenaamde tips al kant en klaar gevormd met gel en vult de hele nagel oppervlakte tijdens het aanzetten.

 

De voordelen:

– Lang en sterkte nagels.

– Voelt licht aan op de nagels.

– Makkelijker en beter verwijderbaar.

– Veiliger en gezonder voor de eigen nagels.

NAGELSTUDIO DIENSTEN

f
techniek
f
nagellak
f
kleuren
f
glans
f
Topcoat
f
knippen
× Heeft u een vraag?