Over Linhsan nagelstudio

Nagelstudio

Linhsan nagelstudio is opgericht op 1 augustus 2015 te Woerden in regio Utrecht. Onze nagelstyliste zijn gespecialiseerd in het zetten van Acryl nagels, Solar nagels, Babyboom nagels, manicure, pedicure en nailart.

Nagels lakken, nagellak kind
Familiebedrijf

Linhsan Nagelstudio is een familiebedrijf. 

In 2015 hebben wij de salon in het winkelcentrum Molenvliet geopend. Wij hebben altijd met zijn tweeën (Linh & Hue) gewerkt in de nagelsalon.

 

Wij hebben ook familieleden (in Amerika en Vietnam) die al jaren in de nail business zitten waar wij regelmatig met elkaar de laatste trends uitwisselen om elkaar op de hoogte te houden voor o.a. nieuwe nailart designs.

Momenteel bestaat ons Team uit 2 personen:

Linh & Hue.

Nagelstyliste, acryl nagels
Communicatie

Communicatie met onze klanten vinden wij belangrijk omdat we iedere klant graag op hun gemak wil laten voelen en tevreden willen stellen. Daarom nemen wij er graag rustig de tijd voor, bieden persoonlijke aandacht en werken wij naar wens van de klant. Denk aan de vorm van de nagels, de lengte, soort nailart enz.  

 

U kunt daarom bij ons altijd terecht als u vragen heeft betreft onze aangeboden behandelingen of voor een passend advies voor uw handen en/of de voeten.

Nagelstudio diensten

f
Techniek
f
nagellak
f
kleuren
f
glans
f
topcoat
f
knippen

Heeft u vragen?

Bij Linhsan Nagelstudio staan we klaar om u te voorzien van hoogwaardige nagelbehandelingen. Of u nu op zoek bent naar een manicure, pedicure, acryl- of Solar nagels, of een mooie nailart, ons team van ervaren nagelstylisten staat voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons gezellige salon in Woerden!

Onze nagelstyliste

Linh medewerker

Linh

Linh is niet alleen de oprichter van Linhsan Nagelstudio, maar ook een zeer gewaardeerde medewerker. Haar vrolijke persoonlijkheid en klantvriendelijke houding maken haar geliefd bij klanten. Met jarenlange ervaring als nagelstyliste en een passie voor het creëren van prachtige nagelontwerpen, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij Linh. Ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden en ontspannen de salon verlaat. Kom langs bij Linhsan Nagelstudio en ervaar zelf de expertise en gastvrijheid van Linh!

Medewerker Hue

Hue

Hue is een zeer ervaren medewerker bij Linhsan Nagelstudio, met maar liefst meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Ze is een ware expert op het gebied van nagelbehandelingen en heeft door de jaren heen een schat aan kennis en vaardigheden opgebouwd. Hue staat bekend om haar precisie en oog voor detail, waardoor ze in staat is om zelfs de meest complexe nagelontwerpen tot in de puntjes uit te voeren. Als u op zoek bent naar een nagelstyliste met ervaring en expertise, dan bent u bij Hue aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf waarom Hue zo’n geweldige aanwinst is voor ons team bij Linhsan Nagelstudio.

× Heeft u een vraag?